De meeste mensen vinden reizen een van de mooiste dingen van het leven. Het ontdekken van nieuwe plekken op de meest onverwachte plekken en het aanknopen van gesprekken met de lokale bevolking: het zorgt voor het ultieme gevoel van vrijheid. Dit zijn een van de redenen waarom reizen vandaag de dag enorm populair is, en veel mensen zodra dit kan een sabbatical nemen. Op deze manier kan je wat meer van de wereld zien, en ontdekken wat je nou echt belangrijk in het leven vindt: jouw normen en waarden komen langzaamaan bovendrijven. Je leert je ware identiteit kennen op reis.

Een manier om in andere landen te verblijven is door een vakantiehuisje te huren. Zo’n vakantiehuisje is de ideale accommodatie om in te verblijven, omdat je hier vaak zelf kan koken en alle voorzieningen hebt waar je thuis ook van bent voorzien. Op deze manier voelt het of jouw huis eventjes verplaatst is naar het buitenland. Dat is een heerlijk gevoel! Maar, welke landen zijn nou echt de moeite waard om een vakantiehuisje in te huren? Dat lees je hier!

Knus Kroatië

Een land dat vaak wordt overgeslagen, dat is Kroatië. Het land ligt op de Balkan en wordt daarom gezien als een dertien in een dozijn land, maar dat is helemaal niet het geval. Het is een uniek land met wonderschone natuur. Kroatië is een schitterend juweel die nog in de schatkist ligt. Het is aan jou om de schatkist te openen en dit land te komen bezoeken. De watervallen van Krka wachten op je! Wanneer kom jij hier een verkoelende duik in maken? Waarom ga je niet opzoek naar een prachtig vakantiehuis in Kroatië? Je hebt hier prachtige natuurlijk en de mensen zijn er heel vriendelijk. 

Sexy Spanje

Viva l’Espagna! Een credo waar je menig mens op kan betrappen tijdens een zonovergoten trip in dit diverse land. Spanje staat bekend om de tapas, de flamenco en natuurlijk de tropische sangria. In Spanje verveel je je nooit: er is elke dag wel iets nieuws te zien. Een markt of kathedraal bezoeken, of toch een interessant museum of een modieuze winkel: alles is mogelijk in Spanje. Als je met een klein clubje een vakantiehuisje wil huren, dan is Spanje zeker het overwegen waard. Je hebt hier activiteiten die voor iedereen leuk zijn: een escaperoom, een wijnproeverij of een middagje karten, in Spanje draaien ze hun hand er niet voor om. Op deze manier zal jouw vakantie niet saai worden en zal je een geweldig fotoboek kunnen samenstellen met alle fijne herinneringen aan het huren van dit vakantiehuisje. De perfecte uitvalsbasis voor een topvakantie! Ontdek zelf wat Spanje te bieden heeft door een vakantiehuisje te huren, je zal er geen spijt van krijgen! Klik zeker even hier voor alle vakantiehuizen Spanje